Fjösn Restaurant

Aurora Borealis Observatory
Fjösn Restaurant Senja Norge

Kos deg med god mat i en spesiell atmosfære

Fjösn er hjertet av feriestedet vårt. Dette er både Resepsjon, frokostsal, restaurant og ikke minst vår koselige møteplass. Vi har bygget om den gamle låven til en fantastisk møteplass for alle våre gjester. På kveldene mens du venter på nordlyset kan du komme inn, ta en matbit eller et glass vin. Når nordlyset danser får du beskjed og rett utenfor døren blir det helt mørkt slik at du kan nyte dansen før du går inn igjen. «Fjösn» er bygget inne i en gammel låve som er totalrenovert. Vi har kombinert den originale, kulturelle karakteren med store glassflater og en «New York Loft»-stil. 

Fjösn ligger i kort gangavstand til alle enheter på feriestedet.

Restaurant åpen fra 16.00 - 23.00 (Siste bestilling 20.30) - Alle Dager

Mat for alle. Menyen vår er en enkel men god meny som skal passe alle. Dette kan være barnefamilier eller om du leter etter et sted for en liten fest. Menyen oppdateres jevnlig og varierte etter tilgjengelige ingredienser.

ABO_Auroraaccom_Matt_Robinson_02_04_205

Rom & Suiter

Alle våre leiligheter, rom og suiter har panoramautsikt mot det spektakulære nordlyset. Ikke bare har de fantastisk utsikt. De har også noen av de største vinduene, og du kan derfor nyte nordlyset på best mulig måte.

986A0561

Kurs & Konferanse

Dersom du har lyst på en konferanseplass på et sted litt utenom det vanlige, med meget god mat og drikke så mener vi at du har kommet til rett plass. kontakt oss dersom du ønsker mer info om hva vi kan tilby

Cocktail close up in a bar setting. Blurred people in the background. Selective focus on the icy drink and glass.

Fjösn Bar

Hvis du vil nyte en øl, et glass vin, whisky, cognac eller noe annet godt å drikke, er dette stedet. Vi har et godt og bredt utvalg samt en fantastisk atmosfære i Fjösn bar & Restaurant.

Lamb

Mat For Alle

Menyen vår er en enkel men god meny som skal passe alle. Dette kan være barnefamilier eller om du leter etter et sted for en liten fest. Menyen oppdateres jevnlig og varierte etter tilgjengelige ingredienser.

FROKOST

Kokken vår sørger for at du får nybakt brød og lokale råvarer sammen med egg, omelett, pølse, bacon og andre forskjellige varme alternativer.

Bare for å være sikker på at du får en god start på dagen.

Huge healthy breakfast on table with coffee, orange juice, fruits, waffles and croissants. Selective focus

Kontakt Oss