Fjösn Restaurant & Bar

Aurora Borealis Observatory
Fjösn Restaurant & Bar Senja Norge

Kos deg med god mat i en spesiell atmosfære

Fjösn Restaurant & bar Senja, Norge er bygd inne i en gammel låve som er totalrenovert. Vi har kombinert den originale, kulturelle karakteren med store glassflater og en “New York Loft” -stil. Inne i bygningen har vi også produksjonsanlegg for lokale, friske og gode produkter som vi bruker direkte i vårt Fine Dining-konsept.

Fine dining

Norsk-Inspirert

Kjøkkenet holder en meget høy standard og vår kokk spesialiserer seg på fransk mat kombinert med lokale råvarer. I tillegg har vi en konditor som holder høyeste kvalitet i Norge. Vi produserer mesteparten av kjøttet og fisken oppe på resorten, i vårt eget produksjonskjøkken.

Fishmonger holding a piece of fresh fish in a market

Lokale Råvarer

Vi tror at lokale produkter basert på ferske ingredienser kombinert med spesialretter av høy kvalitet, er den beste veien å gå. For oss handler det om å levere best mulig kvalitet i alle rettene vi serverer våre gjester.

Wagyu Beef Japanese Logo Design Vector

Wagyu Biff

Vi serverer premium oppstykket Wagyu A5 biff med høy marmorert tekstur. Dette er det beste kjøttet du kan få, og kokkene våre sørger for at du får en matopplevelse du ikke vil glemme.

Cocktail close up in a bar setting. Blurred people in the background. Selective focus on the icy drink and glass.

Fjösn Bar

Hvis du vil nyte en øl, et glass vin, whisky, cognac eller noe annet godt å drikke, er dette stedet. Vi har et godt og bredt utvalg samt en fantastisk atmosfære i Fjösn bar & Restaurant.

LUNSJ & ETTERMIDDAGSTE

Når vi har mange gjester på resorten, serverer vi à la carte-lunsj med ferske og lokale råvarer. De fleste dager kan du også nyte te, kaffe, vin eller champagne med deilige kaker og bakverk. En sen brunsj med spesialiteter fra kjøkkenet vårt blir alltid godt mottatt av våre gjester.

FROKOST

Kokken vår sørger for at du får nybakt brød og lokale råvarer sammen med egg, omelett, pølse, bacon og andre forskjellige varme alternativer.

Bare for å være sikker på at du får en god start på dagen.

Kontakt Oss